Akın ve Betül’e Mutluluklar

Adapazarı Budaklar Mahallesinden Reysaş’ta yönetici Yetkin Pekcan ve Fatma Pekcan’ın oğulları Akın Pekcan ile Uyan Rulman’da Satış Sorumlusu Murat Gündoğdu ve Arife Gündoğdu’nun kızları Betül Gündoğdu düzenlenen düğün cemiyetleriyle dünyaevine girdi.

Cuma akşamı Yeşilyurt Düğün Salonunda yapılan Kına gecesinin ardından Pazar günü Budaklar Mahallesindeki Pekcan Ailesinin hanelerinde gerçekleşen düğün cemiyetine kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Betül ve Akın Pekcan çiftinin nikâhlarını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu kıydı. Pekcan ve Gündoğdu Ailelerine akrabalıklarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Işıksu, nikah cüzdanını genç çifte mutluluklar dileyerek verdi.

Düğün cemiyeti nedeniyle geldiği Budaklar Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu özellikle küçük çocukların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.

Budaklar Mahallesi sakinlerinden İbrahim Pekcan’ın torunu olan Akın Pekcan’ın mutluluğa adım attığı düğün cemiyetinde tüm misafirleriyle yakından ilgilenen baba Yetkin Pekcan mutlu günlerinde yanlarında olan eş-dost, hısım-akraba ve tüm sevenlerine ailesi adına çok teşekkür etti.

 

Son Haberler