Bahadır Yenişehirlioğlu Karasulularla Buluştu

Karasu Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Karasu Sosyal Gelişim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinliklerinin konuğu Payitaht Abdulhamid dizisi ve Barbaroslar: Akdeniz’in kılıcı dizilerinde önemli karakterleri canlandırmasıyla tanınan ünlü oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

Sosyal Gelişim Merkezinde sevenleri ile buluşan Bahadır Yenişehirlioğlu ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri anlattı. Sohbetin yanı sıra muhabbetin de bol olduğu panelde Bahadır Yenişehirlioğlu, Payitaht “Abdülhamid” dizisinden bazı sahneleri de anlattı.

Yazar Yenişehirlioğlu, ilk olarak kendini anlattı ve ardından da yaptığı çalışmalar ile kitapları hakkında bilgi paylaşırken Hukukçu olduğunu ve uzun süre Avukatlık yaptığını, Avukatlığın yanı sıra birçok ülkede araştırmalarda bulunduğunu kaydetti.

Salona gelen konuklara tek tek teşekkür eden Bahadır Yenişehirlioğlu; “Karasu’ya ilk kez geliyorum. Bu şirin İlçenin ismini çok duydum ama ilk defa gelme fırsatı buldum. Program öncesinde de az da olsa gezme fırsatı buldum. Özellikle sahil bölümünde yapılan alanı gezdim. Görülmesi gerek şirin bir İlçe. Karadeniz’i ilk kez bu kadar sakin gördüm. Bizleri Karasu’da ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise, Bahadır Yenişehirlioğlu’nu Karasu’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Yıl içinde belirli aralıklarla düzenlediğimiz Kültür ve Sanat etkinliklerimizin bu ay ki konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu idi.  Başta meslektaşım ünlü oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’na ve etkinliğimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Son Haberler