Durmuş’tan anlamlı ziyaretler

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Hendek’teki üzücü olayda anne veya babasını kaybeden öğrencilerin evlerine ziyarette bulundu.

Geyve ve Akyazı ilçelerindeki ziyaretlere müdür yardımcıları ile birlikte rehberlik araştırma merkezinden uzman öğretmenler de katıldı.

Ailelerin acılarını paylaşan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen olayda anne veya babasını kaybeden öğrencilerimize Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatları doğrultusunda eğitimleri başta olmak üzere her konuda destek vereceklerini belirtti.

Bu tür olaylar karşısında öğrencilerimize ve ailelerine yardımcı olmak için müdürlük bünyesinde uzman eğitimcilerden oluşan psikososyal müdahele ekipleri bulunduğunu belirten Durmuş, “Artık çocuklarımız bizlere emanet. Onların yaşadıkları acı olayları en kısa zamanda atlatması ve normal yaşantılarına yeniden dönmeleri için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

Geyve ve Akyazı ilçe milli eğitim müdürlerinin de katıldığı ziyaretlerde Kur’an-ı Kerim tilaveti de okunarak, Hendek’teki üzücü olayda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için dua edildi.

Son Haberler