Sakarya’da 2 Bin 442 Öğretmen Uzaktan Eğitim Deneyimlerini Paylaştı

Sakarya Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından Sakarya’da görev yapan öğretmenlerimizin uzaktan eğitim dönemi deneyimlerinin paylaşılması amacıyla “Tecrübelerin Işığında Zümre Buluşmaları” adlı çevrim içi etkinlik gerçekleştirildi. 
 
Yapılan etkinliklere okul öncesi öğretmenleri, sınıf öğretmenleri; ortaokullarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve DKAB öğretmenleri ile liselerde TDE, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, İngilizce, Tarih ve Coğrafya öğretmenleri katıldı. 
 
29 Ocak 2021 Cuma günü başlayan buluşmaların sonuncusu 18 Şubat 2021 Çarşamba günü tamamlandı ve toplamda 2.442 öğretmen kendi derslerinde uyguladıkları farklı etkinlikleri, uzaktan eğitimde karşılaştıkları zorlukları ve bu zorlukları aşmak için kullandıkları çözüm önerilerini birbirleri ile paylaştı.
 
Eğitimde başarıyı artırmada tecrübenin çok önemli olduğunu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “Tecrübeler Işığında Zümre Buluşmaları” etkinliğine katılarak mesleki deneyimlerini paylaşan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Son Haberler