Erenler’de 2 etap konutları satılıyor

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap Konut Satışları Basın Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “2. Etap konutlarının satışı için Salı Günü ihaleye çıkıyoruz. Her dairenin kendisine ait bahçesinin olduğu sitemizde fiyatlara baktığımız zaman her kesime hitap edebilecek rakamlar hakim” dedi.

BASIN BULUŞMASI

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, basın mensupları ile Sakarya Parkta düzenlenen ‘Basın Buluşması’nda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen programda Başkan Kılıç, tamamlanan, devam eden ve hayata geçirecekleri çalışmalar hakkında bilgi vererek basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Toplantının ardından Başkan Kılıç, basın mensupları ile beraber 2. Etap evlerini gezerek kendilerine bilgi verdi.

2. ETAP SATIŞLARI BAŞLIYOR

Toplantıda ilk olarak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Erenler Belediyesi tarafından yapılmış olan 2. Etap konutlarının satışları hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, “2. Etap konutlarının satışı için Salı Günü ihaleye çıkıyoruz, ihalede kalan konutların satışlarına da her Salı günü encümende devam edeceğiz. Her dairenin kendisine ait bahçesinin olduğu sitemizde 24 adet 80 metrekare, 22 adet 125 metrekare, 12 adet 133 metrekare, 48 adet 177 metrekare ve 36 adet 192 metrekarelik daireler var” dedi.

130 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Başkan Kılıç, “Fiyatlara baktığımız zaman her kesime hitap edebilecek rakamlar hakim. Şuan için en ucuz daire 130 bin tl’den başlıyor. Ben şimdiden daire almayı düşünen vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyor, hayırlı bir şekilde oturmalarını diliyorum. Bahçesiyle, mimarisiyle, otuma, yürüyüş ve araç park alanlarıyla gerçekten şehrimiz için örnek konutlar” ifadelerini kullandı.

Son Haberler