Eylül Sanat Evi Resim Sergisi açıldı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, sanatseverlerin merakla beklediği Eylül Sanat Evi Resim Sergisinin açılışına katıldı. 19 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen etkinliğe, Karasu’daki  sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Eserlerin sergilendiği salonu gezen Başkan Sarı, ressamlarla bir araya gelerek çeşitli temaların işlendiği resimler hakkında Zelife Arslan’dan bilgi alarak, resimlerini sergileyen Gülhan Yıldırım, Sibel Kuyubullu, Hanife Şen, Selver Coşkun, Leyla Razavi ve Aida Razavi’yi eserleri dolayısıyla tebrik etti.

Açılışa Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Münir Ali Kara, İlçe esnafları, sanatseverler ve basın mensupları katıldı.

Eylül Sanat Evi, Karasu’nun sanatsal yaşamına katkı sunan önemli mekanlardan biri olarak biliniyor. Sanat Evi, birbirinden yetenekli yerel sanatçıların ürünlerini bir araya getirerek sanatseverlere görsel bir şölen sundu.

Sergi açılışına katılan Belediye Başkanı İshak Sarı, sanatın ve sanatçıların toplumun estetik gelişimine, duygu ve düşünce alemine katkısını vurgulayarak, Eylül Sanat Evi ve benzer faaliyet merkezlerinin gayretlerini, Karasu’yu daha canlı ve dinamik bir kültür-sanat diyarı olma yolunda umut verici bir adım olarak değerlendirdi. Bu alanda faaliyet gösteren yerel sanatçılara resim alanında ilçemizin kültür ve sanat yönünü daha da zenginleştirdikleri için teşekkür etti.

Eylül Sanat Evi Resim Sergisi, 19-25 Haziran’da ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Son Haberler