‘Kanal Projesi 2021 Yılında’

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun ile birlikte Eskişehir Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Karasu ilçesindeki DSİ ile birlikte yürütülen ve hazırlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçenin tarımsal faaliyetlerinin bölge genelinde önemli bir alana hitap ettiğini belirtti.

Başkan Sarı; “Bugün Eskişehir Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’ı makamında ziyaret ettik. Bölgemizin tarım alanları ve sulama faaliyetleri hakkında kendileriyle görüşme yaptık. Özellikle İlçe merkezimizden geçen ve bizim için önemli projelerimizden olan Kanal Projemiz hakkında da bilgi alış verişinde bulunduk. 2021 yılı yatırım planlamasına alınan Kanal Projemiz hakkında attığımız önemli adımları kendisiyle görüştük. İlçemiz için çok çok önem arz eden bu projenin ihale edilmesi ve buna bağlı olarak ilçemizin batısında bulunan imarsız alanın imar çalışmalarının yürütülebilmesi için de destek istedik. DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kağan Şan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla yürüttükleri ortak çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Son Haberler