İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Korucuk’ta

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı #SözSendeAdapazarı projesi kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Korucuk mahallesini ziyaret etti.

Ziyaret akabinde Korucuk mahalle muhtarı Cevdet Koçak’a da uğrayan Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın, saha çalışmalarına Ramazan ayında da devam edeceği öğrenildi.

Teşekkür etti

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: “#SözSendeAdapazarı projemiz kapsamında  Korucuk’a yaptığımız ziyaret esnasında tüm esnaf arkadaşlarımızı ve mahalleleri adım adım gezmiş olduk. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek. Öncelikle Korucuk’ta bizleri samimi bir şekilde ağırlayan Korucuk Mahalle Muhtarı Cevdet Koçak ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Esnaf iş yokluğundan vatandaş zamlardan şikayetçi!”

Dokumacı: “Ne yazık ki gördüğümüz manzara içler acısı. Ekonomik anlamda esnafımız gerçekten her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Yanında 10’dan fazla personel çalıştıran, 3 şubesi olan bir kebapçı, sadece 1 şubeye düşürmüş, orada da ocakta biri, motorla dağıtımda kendi kalmış durumda bu son dükkanını da kapatmamanın mücadelesini veriyor. Esnaflarımız iş yokluğundan, vatandaşlarımız zamlardan ve alım yapamamaktan şikayetçiler.
Şikayetten öte bıçak kemiğe dayanmış durumda. Son olarak gerek esnaflarımızdan gerek yolda bizi çeviren hemşehrilerimizden aldığımız tepkiler gösteriyor ki, vatandaş kararını vermiş sandığı bekliyor ve İYİ günler yakın” diye belirtti.

Son Haberler