İYİ Parti’nin, son durağı İzmit caddesi oldu

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile saha çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
 
Söz Sende Adapazarı projesi kapsamında şehrin çeşitli noktalarına ziyaretlerde bulunup,  vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bunları kamuoyu ile paylaşan İYİ Parti’nin, son durağı İzmit caddesi oldu. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, yönetici ve meclis üyelerinin katıldığı ziyaret yaklaşık 2,5 saat sürdü.
 
Ekonomi en büyük sıkıntı
 
Ziyaretler hakkında açıklama yapan Dokumacı: ”kısıtlamaların hafifletilmesi sonrası hemşehrilerimizi ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz. İzmit caddesine yaptığımız ziyarette, genel anlamda en büyük sıkıntının ekonomi olduğunu, vatandaşların ve özellikle esnafın pandemi döneminde yalnız bırakıldığına dair birçok serzeniş dinledik. Bölge esnafımızın birçoğu çok zor durumda olduklarını ve toparlanmanın uzun bir dönem alacağını belirttiler. Yine hükümetten verilen desteklerin yeterli olmadığı gibi, birçoğu bu desteklere dahi ulaşamadığını belirten hemşehrilerimiz,  Sgk, Bağkur ve vergilere ilişkin vatandaşın lehine somut adımlar atılmasını bekliyorlar” dedi. 
 
Cadde sanki Deprem Müzesi
 
Dokumacı: ”Yine 99 depreminin üzerinden, 20 yılı aşkın süre geçmesine rağmen, deprem müzesini andıran ve depremin tüm izlerini taşıyan İzmit caddesinde yeniden yapılanmaya başlanmamış olması en büyük sorunlardan biridir. Şehrin kalbinde olan ve depremin ertesi günü ne halde ise, hemen hemen o halde olan caddenin, yeniden modern bir görünüme kavuşması için vatandaşla işbirliği yapılıp, vatandaşa bu konuda destek olunmalıdır. Buna ilişkin ciddi çalışmalar yapılmalıdır” diye belirtti.
 
Milletle beraber hizmet odaklı siyaset

Dokumacı: ”Söz Sende Adapazarı projemiz kapsamında şehrimizin çeşitli yerlerinde hemşehrilerimizle buluşup onları dinlemeye, şimdilik muhalefet görevimiz gereği sesleri olmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretlerimizde görüyoruz ki, vatandaşımız uzun yıllardır sorunları ile baş başa kalmış, sesini duyurmaya çalışsa da başarılı olamamıştır. Kurulduğu dönemden beri, başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere tüm teşkilatlarımızla, milletin içinde milletle beraber, hizmet odaklı siyaset anlayışımızı sürdürüyoruz, bundan sonrada daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz inşallah” diyerek sözlerine son verdi.

Son Haberler