‘Milletimize hizmetten başka bir gayemiz yok’

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığı görevi ve partiden istifa eden Ender Serbes, istifa sonrası toplumun her kesiminden büyük destek ve ilgi gördüklerini belirterek, “Allah, ömür, sağlık ve imkan verdiği sürece milletimize ve Sakaryamıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

DESTEK VE İLGİYE TEŞEKKÜR

Serbes, yaptığı açıklamada, bu süreçte kendisine ve çalışma arkadaşlarına gösterilen ilgiye, desteğe, sevgiye, teveccühe ve anlayışa teşekkür etti. İstifa sonrası telefonlarının susmadığını ifade eden Serbes, “Her yelpazedeki siyasi partilerden, sivil toplum örgütlerinden, odalardan, derneklerden, vakıflardan, çeşitli meslek guruplarından, kısaca toplumun bütün kesiminden arayanlar oldu. Telefonumuz hiç susmadı. Çağrılara, mesajlara yetişemedik. Ayrıca, sokakta bizi görenlerin sevgisi ve ilgilisi karşısında çok ama çok duygulandık. Şehir içinden, şehir dışından, ülke dışındaki dostlarımızdan, kardeşlerimizden çok güzel mesajlar aldık.” diye konuştu.

ÇOK MUTLU OLDUK

İnsanların en içten samimi duyguları ve güzel dileklerinin kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizen Serbes, açıklamasını şöyle sürdürdü: Herkese çok teşekkür ediyorum. Beni ve çalışma arkadaşlarımı arayanlar o kadar samimi ve içten duygularla düşüncelerini dile getirdiler ki, duygulanmamak mümkün değil. Bu bizi gerçekten çok mutlu etti. Milletimizin teveccühüne layık olmak bizi hem onurlandırdı hem de gururlandırdı. Bu teveccüh aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu gösterdi. Milletimiz her şeyin farkında.”

BUNDAN DAHA GÜZELBİR ŞEY YOK

Bir siyasetçi, bir insan için böylesine sevgiyle karşılanmaktan daha güzel bir şey olmadığını ifade eden Serbes, “Bu milletimizle beraber yol yürümemizden kaynaklanıyor. Bizim için millet esastır. Her zaman milletimizle beraber olduk. Siyasetteki amacımız milletimize en güzel şekilde hizmet etmek, onun derdiyle dertlenmek. Başka bir gayemiz olmadı. Milletimiz de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizim kişilerle bir işimiz yok. Kimseyi de yanıltmadık, kandırmadık. Her zaman şeffaf ve samimi olduk. Milletimiz en iyisini hak ediyor. Siyaset çok önemli ve kutsal bir sorumluluk.” şeklinde konuştu.

Son Haberler