‘Sakarya İçin Birliktelikle Çalışıyoruz’

Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat Ak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof.Dr. Hamza Al ve Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinası Müdürlüğüne atanan Önder Dağdelen’i ziyaret etti.

Sakarya’da kardeşlik ve birliktelik anlayışıyla yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Erzurumlular Derneği yönetimi, Erzurumlu olan Sakarya Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Al’a başarı dileyen Dernek Başkanı Dursun Murat Ak, “Sakarya ve Erzurum kardeşliğinin daha da kuvvetlenmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Rektör hocamızın Sakarya’da önemli çalışmalara imza atacağına canı gönülden inanıyoruz. Sakarya Üniversitesi ve eğitimi hocamızın değerli çalışmalarıyla daha da ivme kazanacaktır. Kendisine başarılar dilerken, görevinin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Dernek yönetimi olarak üniversitemizin ve değerli hocamızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Rektör Al’da dernek yönetimine başarılar diledi.

Başkan Dursun Murat Ak ve yönetimi, Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinasına atanan Erzurumlu Öner Dadeğelen’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Dernek Başkanı Ak, “Hemşehrimiz Önder Dağdelen’in, Sakarya’ya atanması ile mutlu olduk. Kurumun başında çok değerli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Bu vesile ile her zaman destekçisi olacağımızı belirtirken görevinde üstün başarılar diliyoruz. Birliktelik içerisinde güzel Sakarya’mız için çalışmaya, kültürel miraslarımızı yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. 

Son Haberler