Sapanca Belediyesi’ne Şampiyonluk Kupası

Sapanca Belediyesi, Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında şampiyon oldu. Sapanca Belediyesi TÜRASAŞ’ı  2-1 mağlup ederek, süper kupa şampiyonu olarak tamamladı.

Cebeci’den iki gol

Geçen yıl oynanan lig ve kupa şampiyonluğunda şampiyon olan Sapanca Belediyesi bu yılki Süper Kupa Açılış maçında oynamaya hak kazandı. Maçın 20’inci ve 40’ıncı dakikalarında Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden Engin Cebeci’nin attığı goller ile maç 2-1 bitti.

Tüm oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen “Müsabakalara katılan tüm kurumlar devletimizin, milletimizin, toplumumuzun huzurunu sağlamak üzere çalışıyor. Geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında tüm kurumlarımız bir araya geliyor, kaynaşıyor ve bu turnuvayı final müsabakasıyla taçlandırıyorlar. Maçların sonucu ne olursa olsun takımlardaki oyuncular bizim kardeşlerimizdir. Süper Kupa Finalinde TÜRASAŞ’a karşı 2-1 galibiyeti ile kupayı almaya hak kazanan Sapanca Belediyemizi temsil eden takımda ter döken tüm personel oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sapanca Belediye personelinden oluşan takımın oynadığı başarılı müsabaka sonucunda aldıkları kupayı takım adına Akın Arapoğlu, Engin Cebeci, Şefik Belat Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e hediye ettiler.

 

Son Haberler