TOPTAN KUPA BARDAK NEREDEN ALINIR?

Farklı bardak seçenekleri, üzerinde uygulanacak baskılarla, sevdiklerinize özel hediyeler sunabileceğiniz kupa bardak modelleri Teknofinal’de…

Teknofinal, farklı baskı modellerinin, hediyelik eşyaların, telefon kılıfları ve kupa bardaklar gibi sayabileceğimiz pek çok ürünü toptan alabilme imkânı sunmasının yanı sıratoptan kupa bardak fiyatları ile de müşterilerinin güvenle tercih ettiği bir adres olma özelliğini taşıyor.

Birbirinden farklı pek çok renk seçeneği, farklı baskı uygulamaları ile birbirinden farklı ürünleri, satışlarda sınırsız sayıda yer alan toptan kupa bardak seçeneklerinizi, sorunsuz bir şekilde temin etme olanağı sunuyor Teknofinal.

Kişiye özel tasarlanabilen farklı pek çok ürüne Teknofinal ile ulaşın.

Ürünlerin stok yeterliliği, baskı yapılan resim çeşitliliği, kupa bardakların renk yelpazesinin genişliği, baskı malzemelerinin sunduğu çeşitlilik gibi pek çok arayışlarınız için en zevkli ve en doğru seçeneklere Teknofinal güvencesi ile ulaşabiliyorsunuz.

Günlük hayatta çok sık kullandığımız kupa bardaklar, hem kullanımı sırasında aldığınız performans hem de farklı tasarlanmış modelleri ile herkesin vazgeçilmez mutfak eşyalarından biridir. Ofis arkadaşınıza, kendinize, sevgilinize armağan edeceğiniz, farklı görsellerle kişiye özel tasarlanmış kupalara Teknofinal’de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

İsterseniz baskısız isterseniz baskılı kupa bardak seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, hatta üzerine uygulanacak baskı resmi ile kendinize özel kupa bardaklar alabilir ya da armağan ettiğiniz kişiye özel tasarımlarla sevdiklerinize güzel hisler yaşatabilirsiniz.

Süblimasyon makineler sayesinde kişiye özel tasarımlarla farklı hediyeler oluşturun

Alışılmışın dışında hediyelik kupalar bulabilmek için bakmadığımız yer kalmaz. Bazen sadece armağan ettiğimiz kişi için tasarlanmış ürünler seçeriz. Teknofinal bu konuda oldukça farklı seçenekler sunuyor. Üstelik süblimasyon baskı makineleri sayesinde, farklı desen ve özellikte sayısız kupa seçeneğini, zevklerinizi karşılayacak nitelikte ürünlere ulaşma imkânını buluyorsunuz.

Özellikle hediyelik olarak tercih edilen baskı yapılmış kupa bardaklar, porselen kalitesi, baskı yapılacak kâğıt ve mürekkebin kalitesi ile daha uzun süre kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Hangi bardaklara süblimasyon baskı yapılır?

Hangi bardaklara süblimasyon baskı yapılır diyorsanız eğer, porselen veya seramik malzemelerle üretilmiş hemen her kupaya baskı yapılabiliyor. Teknofinal bu konuda tecrübesiyle hareket ederek en iyi kalitede kullandığı malzemlerle geniş bir ürün yelpazesi sunuyor sizlere.

Siz de sıcak ya da serin bir içeceği paylaşabileceğiniz samimi bir dost, arkadaş, kardeş ya da eşinize Teknofinal kalitesiyle sunulan toptan kupa bardak seçeneklerinden birini hediye ederek güzel bir ânı sevdiklerinizle paylaşmanın mutluluğuna erişebilirsiniz.

Alışıldığı gibi sadece beyaz ya da siyah kupalara değil, toptan beyaz kupa bardak üzerine, pembe, mavi, kırmızı gibi canlı ve sıcak renkli kupalar üzerine de baskılar yapılmakta ve oldukça güzel kupa seçenekleri oluşturulmaktadır.

Porselen kupalar kadar toptan seramik kupa seçenekleri de oldukça rağbet görüyor. Baskılı ya da baskısız kupa bardakların makinelerde yıkanıp yıkanmayacağı da merak edilen konulardan biri… Ancak Teknofinal kalitesi ile kupa bardaklarınızı, özellikle de baskı yapılmış kupa bardaklarınızı, makinede yıkamaktan çekinmenize gerek yok. Kullanılan malzemenin kalitesi sebebiyle bu bardakları uzun süre makinede yıkama imkânı buluyorsunuz.

Farklı kupa bardak seçenekleri ile sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edin.

Teknofinalde aradığınız kriterlerle beraber, beklentinizin sınırlarını aşacağınız pek çok kupa bardak seçenekleri ile hem kendinize hem sevdiklerinize, kendilerini özel hissettirecek çeşitlerle sıcacık bir mutluluk sunabilir, sevdiklerinizi mutlu etmenin huzurunu yaşayabilirsiniz.

İçi mavi ya da içi turuncu gibi rengârenk kupa bardaklar, kalp kulplu sevgi temalı kupalar, beyaz sevgili kupalar ve sihirli kupalar gibi saymakla bitmeyecek birbirinden özel ve kullanışlı kupa bardak modelleri, Teknofinal güvencesi ve uygun fiyatlandırmaları ile siz değerli müşterilerini bekliyor.

Son Haberler