‘Mutlu Olduk ve Değerli Hissettik’

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sosyal Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Biriminin “Uzaktan da Yakınsın Öğretmenim” sloganı ile başlatmış oldukları çekiliş 24 Kasım’da adapazarimem_kultursanat_spor instagram sayfası üzerinden yapıldı. 1300 katılımın olduğu çekilişte 15 öğretmen sürpriz hediyeler kazandı.

Mutlu Olduk ve Değerli Hissettik

Yoğun katılımla gerçekleşen çekiliş sonucu hediye kazanan öğretmenler;  Özel Büro Müdürü Atalay Gürbüz  ve Özel Büro ekibinden hediye çeklerini teslim aldılar. Böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden çok mutlu olan öğretmenler; düşünüldükleri için kendilerini çok değerli hissettiklerini, zor bir süreçten geçerken bu tarz etkinliklere ihtiyaçları olduklarını belirttiler.

Öğretmenlerimizin Her  Zaman Yanındayız

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş “Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde onları böyle bir etkinlikle mutlu etmek istedik. Dünyaca yaşadığımız bu zor pandemi sürecinde eğitim-öğretim görevlerini en üst düzey performansla ve zor şartlarda devam ettirmeye çalışan değerli öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Birlikte bu süreci atlatacağımıza ve en kısa zamanda güzel günlerde okullarımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle tekrar kutlarım. Bir gün değil her zaman yanlarındayız.”dedi.

Son Haberler