Başkan Rahmi Şengül’den MHP Erenler İlçe Teşkilatına Ziyaret

MHP Erenler İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Rahmi Şengül, “Erenler’imizde en yüksek oyu alabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve teşkilat mensupları Cumhur İttifakı mensubu Milliyetçi Hareket Partisi Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

BİRLİK VURGUSU

Ziyarette konuşan Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “İlçe Başkanı Sayın Mustafa Tamer’e ve kıymetli ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Erenler’imizde en yüksek oyu alabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR

Ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, Erenler’de Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alabilmesi için çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade etti. Ziyarette meclis üyeleri ve parti yöneticileri de hazır bulundu.

Son Haberler