Rıdvan Duran: Yerel Yönetimde Adaletli Bir Yönetim Anlayışına İnanıyoruz

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Duran, şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, STK ziyaretleri kapsamında, Sakarya Barosu, Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya Muhtarlar Federasyonu ve Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

“YEREL YÖNETİMDE ADALETLİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞINA İNANIYORUZ”

Günün ilk ziyaretini Sakarya Barosuna gerçekleştiren Duran, Sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız’la görüş alışverişinde bulundu. Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla her zaman diyalog içinde olacaklarının altını çizen Duran, yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışına inandıklarını dile getirdi.

“ŞEHRİMİZİN EKONOMİK VE TİCARİ GELİŞİMİNE YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Sakarya Barosu ziyaretinin ardından, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran, Sakarya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk, Duran’a Borsa’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Duran, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Sakarya’nın ekonomik kalkınması ve ticaretinin güçlenmesi için birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İş dünyasıyla yakın işbirliği içinde, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, şehrimizi daha ileriye taşımak istiyoruz. Sakarya Ticaret Borsası ile birlikte şehrimizin ekonomik ve ticari gelişimine yönelik önemli projeleri hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Şehrin ticari ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışacaklarını belirten Duran, Sakarya’yı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir hale getirmek için çaba göstereceklerini de sözlerine ekledi.

“MUHTARLARIMIZ, YEREL YÖNETİMLE VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine Sakarya Muhtarlar Federasyonu ile devam etti. Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir aday adayı Duran’a federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verirken, Duran da, muhtarların yerel yönetimdeki rolüne vurgu yaparak, işbirliği ve diyalogun önemine dikkat çekti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Duran şunları söyledi: “Muhtarlarımız, yerel yönetimle vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor. Toplumumuzun nabzını tutan muhtarlarımızla, uyum içinde hareket edeceğiz. Muhtarlarımızdan şehrimizin geleceğine yönelik önerilerini alarak, sorunlara çözüm yolları bulmak için birlikte çalışacağız.”

“MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER, EKONOMİNİN DÜZENLİ BİR BİÇİMDE İLERLEMESİ ADINA KRİTİK BİR ROL OYNAMAKTADIR”

Son olarak Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran,  Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Atalay’a şehirdeki ekonomik kalkınma ve iş dünyasıyla işbirliği konularında görüşlerini paylaştı. Duran konuşmasında, “Muhasebeci ve mali müşavirler, iş dünyamızın sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ve ekonominin düzenli bir biçimde ilerlemesi adına kritik bir rol oynamaktadır. Sizlerin deneyimleri ve görüşleri, şehrimizin ekonomik stratejilerini belirlemede bize önemli görüş ve öneriler sunacaktır.” dedi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Duran, “Sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda şehrimizin önemli paydaşlarınız ziyaret ediyoruz. Bugün de sivil toplum kuruluşlarımızın ve odalarımızın değerli yöneticileriyle bir araya gelerek Sakaryamızın geleceğine yönelik düşüncelerimizi aktardık, görüş alışverişinde bulunduk. İlgileri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Son Haberler